вівторок, 30 серпня 2016 р.

З початком важливої, цікавої роботи!

Що ж, прощавай, літо!Залишаємо тебе з надією дочекатись знову...
Попереду осінь, яка кличе знов і знов на велике шкільне подвір"я учителів-садівників, яких чекають діти-квіти. 

Для кожного маленького школярика вони створять всі умови, щоб чарівна квітка знань проростала, розвивалась, наповнювалась та була неповторною  у великім шкільнім саду. Адже мають добрі серця і щодня їх часточку без шкодувань даруватимуть своїм вихованцям.
Дорогі колеги! Нехай першовересневий день буде днем легкого старту 2016-2017 навчального року та переросте у плідну співпрацю, творчі злети, перемоги. А нагородою у травні  хай буде величезний букет з Ваших, Вами виплеканих, "квітів".
Творчої свободи! Приємної роботи! Любові! Друзів-колег поряд! І тоді не зчуємось, як знову прийде літо. 

Чудові поради психолога

суботу, 20 серпня 2016 р.

Орієнтовні вимоги до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи


У зв'язку зі змінами до навчальних програм на сайті МОН України опубліковано орієнтовні вимоги до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи
Змістом орієнтовних вимог до оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи є виявлення, вимірювання та оцінювання навчальних досягнень, які структуровані у навчальних програмах, за предметами.

неділю, 14 серпня 2016 р.

Реєстрація на веб-конференцію

                                      
23 – 30 серпня 2016 року Національна академія педагогічних наук України проводить щорічну серпневу веб-конференцію «Учені НАПН України – українським учителям». 
Під час конференції передбачаються виступи фахівців наукових установ НАПН з актуальних питань організації навчально-виховного процесу в дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах у 2016 – 2017 н.р., їх обговорення, а також відповіді на запитання педагогів  в онлайн-режимі.
Реєстрція за посиланням:http://www.eventundip.org/aug2016/?ch=udw

понеділок, 8 серпня 2016 р.

Все про оновлення програм для початкової школи


Однією з основних подій нового навчального року є розвантаження програм для 1-4-х класів, які застосовуватимуться в початковій школі з 1 вересня. До вашої уваги публікації, які допоможуть розібратись у подіях, що супроводжують процес впровадження оновлених програм.
Детальніше...

четвер, 4 серпня 2016 р.

4 серпня 2016 року о 15:00 відбулася колегія Міністерства освіти і науки України під головуванням міністра Лілії Гриневич.
Під час колегії були обговорені питання змін до навчальних програм для  1 – 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів та проект Стратегії реформування вищої освіти в Україні до 2020 року.