пʼятницю, 30 грудня 2016 р.

З Новим 2017 роком!!!

    Дорогі колеги! Чарівність та красу новорічних днів не заперечить ніхто. Серед подарункових коробочок та скриньок кожний з нас знайде кілька тих, які протягом 2016 року наповнювались нами. Рік, що минає, не забув покласти їх під ялинку.
     Перша... Це найголовніша! Скринька родинна, сімейна. У ній турбота про рідних, поцілунки та обійми коханих, вдячність дітей,  смаколики, тепло й затишок наших осель.
      Друга ... Теж важлива. Це наші професійні успіхи, перемоги, злети, відкриття, які ми протягом року не втомлювались робити разом з нашими учнями, колегами, однодумцями. Це й освітні подорожі, конкурси, тренінги, конференції, (не) конференції, семінари, нові знайомства та спілкування.
     Третя - скринька людських стосунків, вчинків. З ким ми поступали по совісті, допомагали, виручали, підтримували, приходили на допомогу, давали поради, дарували усмішки та часточку свого доброго серця. Переконана, що навіть у найдальшому куточку третьої скриньки не знайдемо спогадів про те, кого ми образили, кого обмовили, про кого подумали недобре.
      У кожного скриньки різні, по-різному наповнені. Їх вміст, гадаю, допоможе краще зрозуміти й  розібратися у собі. І увійти у Новий 2017 з великим бажанням робити щасливим кожен день, натхненно працювати й жити по-совісті.
   Дорогі колеги! Тепла та любові! Чудових, яскравих, веселих подій! Натхнення, міцного, мов скеля, здоров"я і здійснення найзаповітніших мрій!
     Нехай у щасливому Новому році стає незабутньою будь-яка мить, чекає удача, й на кожному кроці фортунить, вдається, везе і щастить! З Новим Роком!

                                                                           З великою шаною та повагою Лариса Деркач