понеділок, 28 грудня 2015 р.

Щасливого Нового року!

За кілька днів ми зустрінемось з Новим 2016 роком! Рік, що минає, переконана, подарував кожному з нас багато приємних днів, яскравих вражень, посмішок, теплого та душевного спілкування з учнями, яких ой багато, з колегами, які завжди поряд. А ще він залишає нам мудрість, уміння знаходити для себе можливості для особистісного та професійного росту, а ще практичні навички, якими оволоділи після тренінгів, майстер-класів, семінарів. Протягом року ми помічали, як професійно зростали наші молоді колеги, адже було з кого брати приклад - з досвічених наставників, які справді є"майстрами своєї справи". Свої побажання Вам передаю через  новорічний ролик, який створила щиро з вдячністю, а Вас попрошу в коментарях написати про шкільну подію, яка запам"яталася найбільше у 2015 році. Щасливого Нового року!

7 коментарів:

  1. Приємне, тепле привітання. Дякую. А про події, які запам'ятались... Як на мене, то цей семестр був швидкоплинним, насиченим різними цікавими подіями, постійно відбувалися яскраві свята, акції, конкурси. Сподобалася благодійна ярмарка. Діти були в захваті від неї. Дуже сподобалося свято Миколая. Дуже подобаються канікули!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я приємно згадую "Засідання в Клубі "13 дзвіночків", День Гідності, "Різдвяні традиції у різних країнах світу". Всі заходи різні за тематикою, але цікаві та яскраві.

      Видалити
  2. Дякую за привітання! Найбільше запам"яталися: благодійний ярмарок, День Гідності, День учителя, олімпійський тиждень.

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю з Новим роком та Різдвом! У школі проходило багато чудових свят, акцій, конкурсів, тижнів! А те, що нам всім приємно їх згадувати, означає, що 2015 рік пройшов недарма!
    Мені запам'яталися День Знань, День Гідності, тиждень української мови, Свято Миколая,і, звичайно - ярмарок!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з Новорічними святами!Наша школа ,як завжди ,має багато цікавих конкурсів,свят,акцій. Мені ,звісно,запам'яталися свята в яких я брала участь:День Знань,День Учителя,свято укр.читання(2-Б)"О,мова моя..."свято Барвінчат, новорічні ранки до Святого Миколая(1-4 кл).Якщо займатися своєю справою ,то завжди отримуєш насолоду від своєї праці!....а зараз , насолоджуюсь канікулами)))

    ВідповістиВидалити
  5. Всім дякую за коментарі. Дійсно школа має багаті традиції, проводяться цікаві заходи, які готуєте Ви, дорогі мої колеги. Завдяки Вашій великій працелюбноості так вирує життя у нашому закладі! Молодці!

    ВідповістиВидалити
  6. http://yrokiu.ru/rozrobki-urokiv/rozrobki-urokiv-3-klas

    ВідповістиВидалити