середу, 9 березня 2016 р.

Шкільний методичний вернісаж "Учитель і сучасні технології"

Дорогі колеги! Дуже часто ловлю себе на думці, що інколи не потрібно далеко їхати за досвідом, адже поряд із тобою класні, справжні професіонали, мудрі та творчі колеги. Наш шкільний вернісаж доводить нам це уже кілька років підряд. Ваші "творчі портрети", особисті погляди на проблеми, ідеї - дають поштовх молодим учителям повчитися, досвіченим - не відставати, та, головне, все це працює на наших дітей. Використання прогресивних технологій, методик, які Ви презентували, допомагає нам у роботі. Дякую за співпрацю, розуміння. Хай будуть міцними "крила творчості"!
Шкільний методичний вернісаж on PhotoPeach

4 коментарі:

  1. Дякую за хороші слова, вони також окрилюють. Бажаю не втрачати віри та "власних крил".

    ВідповістиВидалити
  2. Найважливіше, це відчувати підтримку! Тому вдячна за теплі та потрібні слова! Дякую. що Ви є!

    ВідповістиВидалити
  3. Згодна,що відчувати підтримку дуже важливо. Хто як не ми підтримаємо і зрозуміємо один одного. Чудовий захід. Хотілося щоб і інші важливі заходи проходили у форматі "Світового кафе". Чудово знімає напруження і нервозність.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за Ваші відгуки. Буду відвертою, добрі та щирі слова колег відіграють велике значення у роботі. Мені надзвичайно приємно їх читати та чути, а ще приємніше, відчувати, що ти працюєш та відчуваєш команду творчих людей!

    ВідповістиВидалити