суботу, 1 жовтня 2016 р.

Зі святом!


Дорогі колеги!
   Разом із золотом осені приходить до нас наше професійне свято - День працівників освіти. Але всі ми звикли називати його - День учителя!  І саме в цей час кожен із нас, по-особливому, оцінює свій життєвий вибір, звіряє його з щоденною працею та призначенням на цій землі. Звичайно, труд вчителя - складний і нелегкий, проте важливий і відповідальний. Інколи загальносуспільні проблеми та негаразди приписують нам, але праця вчителя - це вічний неспокій, пошук істини, муки творчості та радість перемог, емоційні підйоми та гіркі розчарування. І разом з цим, всі ми працюємо в нашій школі за покликом душі і серця. 
  Зараз висловлюю найкращі слова вдячності молодим колегам, які не зневірились у професії, а щодня відкривають її прекрасні таємниці та запалюють учнів своєю життєвою енергією. 
  Дякую вчителям, які хочуть вчити по-новому, працюють у шаленому ритмі, бо розвиваються та вчаться на сучасних площадках, як міжнародних, так і Всеукраїнських, і на все знаходять час. 
   Особливі слова шани Вам - учителі-майстри своєї справи. Хто краще Вас вміє відчувати дитину, розкрити її таланти та вміння та подарувати своє материнське тепло.
Всім Вам, дорогі колеги, зичу міцного здоров"я, наполегливості та мудрості, оптимізму та терпіння, солідарності та єдності, злагоди та віри у завтрашній день і нехай він повниться новою радістю та перемогою. Успіхів! Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар