середу, 14 березня 2018 р.

Натхненна подія з чудовими цінностями свободи й творчості

                              
Час у суботу злетів непомітно. Проте емоції від довгоочікуваної події #mini_EdCamp_Reshetylivka ще переживаю. Люблю за дотримання найголовніших принципів: свободу, творчість. Тому побачила, навчилася, взяла для себе те, про що хотіла почути й дізнатися. Експертна сесія "Цікавий урок з хмарними технологіями Microsoft" від О. Промської та Є. Недорічко, спеціальна сесія від команди EdCamp Ukraine, майстер-клас "Ментальна гра "Сторітелінг в НУШ" від О. Данилової подарували захоплення, драйв та нові знайомства. А ще, наша маленька команда: Люда Золотарьова, Галя Ковтун і я, вперше спробували провести експертну сесію "Пілотування НУШ: як експеримент працює на дітей або нескінченний потік можливостей". Поділилися враженнями про участь у проекті.
                              
Ну і класно, що поряд були люди, яких любиш і знаєш сто років. Хочу сказати слова вдячності Юлі Григоренко, Ірі Платко, усій творчій команді за чудовий захід. Ви невгамовні та великі трудівнички!

2 коментарі:

  1. Дівчата, ви - супер !!! Успіхів вам !!! Хай і далі вирує ваша енергія, яка здатна змінити сьогодення нашої освіти !!! Ларисо Василівно, а Вас хай і надалі оточують креативні однодумці !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Лара, дякую! Все так і буде, обов'язково!

    ВідповістиВидалити