пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

Зі святом!

  
     Знову наше свято - День учителя! Найважливіші вітання  в цей день від учнів. Розумієш, що найкомфортніше з ними: вони справжні, щирі, без масок та зверхньості.  Наша Любов,  Віра й Терпіння допомагають нам щодня робити сотні кроків у сторону дитини для того, щоб якнайкраще опановувати мистецтво її щасливого буття у школі. 
    Приємно святкувати разом із колегами, коли нас об"єднує спільна шкільна мета, мрії. А їх досягнення вимагає від нас співпраці, підтримки один одного, взаєморозуміння та буде знаходити продовження в творчих уроках, цікавих заходах. І   тоді майже кожен день тоді в нашій школі стає маленьким святом шкільної родини. 
   Тому всім нам, дорогі колеги, хочеться побажати здоров"я, тепла в душі, сонця в серці, спокою, хороших новин, радості спілкування, свободи, яка дозволяє жити "без ярликів" та "тимчасових режимів". А ще творчості та великого натхнення.
    Нехай у нас підвищується індекс задоволення від роботи, а у наших учнів від навчання. Комфорту, затишку, радості від маленьких дрібниць, які роблять наше шкільне життя приємнішим та цікавішим!
 А у хвилини відчаю варто подивитися в небо кілька хвилин, щоб відпустити усе неважливе в сьогоденні й те, що змушує зневіритись у собі. Зі святом, з Днем Учителя!

Немає коментарів:

Дописати коментар