четвер, 2 жовтня 2014 р.

З Днем працівників освіти!


  Душевне тепло, досвід і знання, які Ви вкладаєте в кожне своє слово, в кожний свій урок, відчуваються, захоплюють, мотивують на таке ж відношення і учнів, і батьків, і колег, а також і на подальше зростання.
  Вам є чим гордитися, що згадати, з ким ділитися досвідом, у кого вчитися і на кого рівнятися.
Бажаю Вам міцного здоров"я, щастя, великих і малих радощів у відкритті своїх вихованців.  Нехай відкриваються нові горизонти нашої найкращої професії. Сподіваюсь, що наш колектив і надалі буде залишатися колективом однодумців. Продовжуємо довіряти один одному, прислухатися до мудрих порад, ділитися радісними новинами та знаходити їх відгук у добрих серцях!
 Ваші учні підготували для Вас сюрприз - щирі слова вітання до Дня учителя. З радістю приєднуюсь. Дитячі посмішки, теплі слова, віра й довіра до Вас ще раз довели, що Ви - найкращі вчителі!

4 коментарі:

  1. Це дійсно приємний сюрприз! Переглядала неодноразово. Спасибі за чудове вітання! Цікаво, коли ж ви встигли так сфотографуватися?

    ВідповістиВидалити
  2. Це був наш з учнями маленький секрет. Сподіваюсь, що вони дотримали слова і зарані не розповіли про це своїм учителям!

    ВідповістиВидалити